Duurzaam

Langdurige relaties met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers; daar draait het om bij Coulant. Elkaar intensief leren kennen, eerlijk zijn en weten wat je aan elkaar hebt. Want iedere relatie verdient persoonlijke aandacht. Een bewezen aanpak: we verheugen ons op een rijke pool aan talentvolle kandidaten die vaak jarenlang aan ons verbonden zijn. Ons netwerk aan opdrachtgevers is bestendig, groeit hard en ons klanttevredenheidscijfer is een mooie 8!

Deskundig

Goede kandidaten vinden voor een vacature is vak apart. De juiste persoon met de juiste plek matchen is een kunst. Coulant beheerst deze kunst als geen ander. De kunst van weten wat je doet en hoe je dat aanpakt. De kunst van goed luisteren, vooruitkijken en het lef hebben om ‘nee’ te zeggen. Eerlijk en transparant. En dat werpt zijn vruchten af. Wie werkt met plezier, is loyaler en presteert beter. Niet voor niets heeft ruim 75% van onze kandidaten uitzicht op een vast contract.

Betrokken

Wie kennismaakt met Coulant voelt het direct; alles draait om aandacht. Aandacht die jij verdient. Dat merk je in je persoonlijke interview, tijdens de selectieprocedure en bij de bemiddeling naar je nieuwe werkgever. Ook in je inwerkperiode en gedurende de eerste periode van je nieuwe baan trekken we samen op. Jouw persoonlijke consultant houdt altijd een vinger aan de pols en helpt je waar nodig. Met sparring, coaching, training, bijscholing of gewoon een goed gesprek. En ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ook dan helpen wij je graag.

Ervaren

We horen het geregeld: Coulant voelt als een warm bad. Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Misschien omdat wij een familiebedrijf zijn. In 1993 werd de eerste vestiging in Weert geopend door oprichter Jan Verheijen. Hij zette zich met hart en ziel in om werkzoekenden en werkgevers elkaar te laten vinden. Al gauw volgden nieuwe vestigingen in Utrecht en Eindhoven. In 2009 nam zoon Roel Verheijen het stokje over. Met evenveel passie en succes. En ook al groeit de organisatie gestaag, Coulant blijft één grote familie. Dat merk je aan alles.

Meer informatie?

Wil je direct meer informatie over wat Coulant voor jou als kandidaat of voor jullie als bedrijf kan betekenen?

 

Bel dan naar 088-5000 700

of laat hier jouw gegevens achter om teruggebeld te worden.

Coulant is ICU-gecertificeerd.