Vast dienstverband

De succesformule van Coulant; daar worden we allemaal beter van. Onze opdrachtgevers geven ons gemiddeld een dikke 8. Fijn voor ons, maar ook voor onze kandidaten. Wist je dat zeker 75% van onze kandidaten uitzicht heeft op een vast dienstverband? Flex, met de zekerheid van vast, daaraan hechten wij bij Coulant grote waarde. Mooi voorbeeld hiervan zijn onze bijzondere vormen van dienstverlening: Premium Detachering en CareerPlanner. In deze formule kom je bij Coulant in dienst en werk je met training en begeleiding op maat toe naar een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

 

Lees meer >

CareerPlanner Logistiek

Ben jij al 4 tot 8 jaar op mbo-niveau aan het werk in de logistieke sector en is het hoog tijd voor een volgende stap in je carrière? Word dan CareerPlanner bij Coulant. Via deze unieke formule bereiden wij jou voor op vaste baan op HBO-uitvoerend niveau, zoals planner, teamleider logistiek, voorraadbeheerder of declarant.

Hoe het werkt?

Screening en analyse

Als aspirant CareerPlanner doorloop je een intensieve screening waarin wij een analyse maken van jouw talenten en ontwikkelpunten. Besluiten we met elkaar in zee te gaan, dan krijg je een jaarcontract bij Coulant.

Supply chain

Van daaruit ga je aan de slag in de supply chain van een van onze opdrachtgevers.

Intensief opleidingstraject

Tegelijkertijd volg je een intensief opleidingstraject bij het NCOI waar je de modules van de MHBO-opleiding Logistiek Management volgt.

 

Persoonlijke begeleiding en trainingen

Om van jouw overstap gegarandeerd een succes te maken, bieden wij je naast je opleiding intensieve persoonlijke begeleiding en twee trainingen naar keuze op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Hierbij kan je denken aan time management, onderhandelingstechniek, of iets anders dat bijdraagt aan jouw carrière.

  Na één jaar in vaste dienst

Verloopt alles volgens plan, dan treed je na een jaar in vaste dienst bij je nieuwe werkgever.Om van jouw overstap gegarandeerd een succes te maken, bieden wij je naast je opleiding intensieve persoonlijke begeleiding en twee trainingen naar keuze op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Hierbij kan je denken aan time management, onderhandelingstechniek, of iets anders dat bijdraagt aan jouw carrière.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vorm van detachering? Onze medewerkers vertellen je graag meer. Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaande button.

 

Neem contact op

Coulant is ICU-gecertificeerd.