Commercieel medewerker binnendienst

Voor een informeel, klein, dynamisch en groeiend reclamebureau in Weert zijn wij op zoek naar een ervaren commercieel medewerker binnendienst. Heb jij een aantal jaar werkervaring in het verkopen van advertenties, ben je een zelfstarter en werk je graag in een ambitieus en informeel bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Commercieel medewerker marketing

Ben je een commercieel ingestelde professional die niet bang is om de telefoon te pakken? Die weet hoe logistieke processen verlopen? Iemand met doorzettingsvermogen en vindingrijkheid? En vind je marketing ook super interessant? Lees dan snel verder, want dit gaat misschien wel over jouw nieuwe baan!

Technisch inkoper

Ben jij een ondernemende inkoper die houdt van diversiteit en die zaken graag tot in detail uitzoekt? Die graag leert door te onderzoeken en te doen? Die beschikt over technische kennis, commerciële vaardigheden én ervaring heeft met het werken in projecten? Ben je als klap op de vuurpijl ook nog stressbestendig én proactief? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Coulant is ICU-gecertificeerd.