Accountmanager binnendienst die zijn/haar talen spreekt!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een accountmanager binnendienst. Heb jij HBO werk- en denkniveau en daarnaast enkele jaren relevante werkervaring in een commerciële, internationale werkomgeving? Ligt jouw kracht vooral bij relatiebeheer? Beheers jij daarnaast de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? En zoek je een baan waar je voor jaren vooruit kunt?  Kijk dan snel verder.

Ordermanager bij een dynamisch familiebedrijf

Ben je goed in klantencontact? Heb je commerciële voelsprieten? Wil je graag werken als een spin-in-het-web binnen logistiek, planning en verkoop? En dat alles bij een leuk, dynamisch, internationaal en toegankelijk familiebedrijf in Utrecht? Lees dan vooral verder.. hier kan de functieomschrijving van jouw volgende baan staan.

Enthousiaste relatiebeheerder voor bouwgerelateerd, internationaal bedrijf

Ben jij een relatiebeheerder en netwerker in hart en nieren en heb je affiniteit met de bouwwereld en/of techniek? Maak jij graag deel uit van een groot, internationaal bedrijf, met een vestiging in Nederland met zo’n 30 medewerkers? Waar de communicatielijnen kort zijn en er veel ruimte is voor eigen initiatief en inbreng? Dan gaat deze vacature over jouw nieuwe baan!

Coulant is lid van de ABU en is ICU-gecertificeerd.