Inside Sales Officer

Ben jij de commerciële kanjer die we zoeken? Krijg je energie van het helpen van bestaande klanten? Vind je het leuk om nieuwe opdrachten te werven bij nieuwe klanten, de klanten te adviseren, orders te noteren en offertes op te stellen? Werk je graag in teamverband en draag je bij aan dé optimale Customer Experience?

 

Sales Support B2C

Ben jij de sales support medewerker die ervoor zorgt dat de klant zo goed mogelijk wordt geholpen? En ben je naast dat je commercieel bent in staat om in processen te denken? Voel je je thuis binnen een snelle omgeving waarbij de nieuwste elektronica wordt verkocht? Lees dan verder, dit gaat over jouw nieuwe baan!
 

Consultant Recruitment en Sales

Vanwege verwachte groei in 2019 zijn wij op zoek naar een ervaren Recruiter die een bijdrage gaat levert aan het succes door talenten te koppelen aan Coulant en klant. Ben jij een enthousiast, energiek en beschik je over een groot netwerk in Sales of Logistiek? Lees dan snel verder.

Hou jij ervan om zaken op jouw manier aan te pakken? Zijn kaders voor jou vooral bedoeld om daarbuiten te denken? Ben je een ondernemer in loondienst? Betekent “nee” voor jou dat je op zoek gaat naar een ander pad? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Area salesmanager Europa (vervuld)

Ben jij een sterke gesprekspartner met ruime commerciële werkervaring in de technische branche (met minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële omgeving in de machinebouw/kapitaalgoederen, bij voorkeur CNC machines)? Is het voor jou een uitdaging om klantvragen zo goed mogelijk te vertalen naar optimaal passende oplossingen, hou je van reizen en ben je een echte doorzetter? Kun je goed samenwerken met mensen op verschillende niveaus en van verschillende nationaliteiten? 

Coulant is ICU-gecertificeerd.