Accountmanager New Business (buitendienst/thuis)

Heb jij ervaring in een commerciële buitenfunctie? Als Accountmanager Werving & Selectie werk je bij ons voor de gespecialiseerde branches Logistiek of Sales. Je doel is minimaal 8 afspraken per week te maken. Om dit te kunnen realiseren maak je gebruik van alle mogelijke kanalen zoals telefonisch, online, je eigen netwerk of live benaderen van potentiële bedrijven en contactpersonen voor een langdurige samenwerking met Coulant. 

Assistent Verkoop Binnendienst

Ben jij de sales support medewerker die ervoor zorgt dat de administratie van de afdeling sales op rolletjes loopt? Heb je naast je passie voor administratie ook nog commerciële voelsprieten? Voel je je thuis binnen een snelle omgeving waarbij de nieuwste elektronica wordt verkocht? Lees dan verder, dit gaat over jouw nieuwe baan!
 

Sales Coördinator

Ben jij authentiek, heb je lef en vind je scoren leuk? Heb jij een outside-in benadering en ben je nieuwsgierig naar de uitdagingen van klanten en prospects van GITP/PI breed? Wil jij iedere dag excellente service verlenen? Dan ben ik op zoek naar jou voor het Commerciële Binnendienst team!

Accountmanager Binnendienst (New Business)

Sta je open voor een salesfunctie waar kwaliteit en optimale klantgerichtheid centraal staan? Binnen een organisatie met een gerenommeerd en betrouwbaar imago? Naast het binnenhalen van nieuwe klanten bouw je een goede band op met de klant en ben je servicegericht. Werk je ook nog graag samen met gedreven collega's in een gemoedelijke sfeer? Dan past deze baan misschien wel bij jouw ambities.

 

Senior Recruitment Consultant

Het team van Coulant groeit. Wil jij meegroeien met ons? Wij zijn op zoek naar een ervaren consultant die een bijdrage gaat leveren aan het succes door professionals te koppelen aan de opdrachtgevers van Coulant. Ben jij ondernemend en mensgericht? Krijg je energie als je de perfecte match hebt gemaakt en ben je toe aan de volgende stap in je ontwikkeling? Lees dan snel verder..

Het team van Coulant is actief en ondernemend en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur waarin we opereren als een start-up. 
Flexibele werktijden en faciliteiten als een auto, laptop en telefoon van de zaak zijn vanzelfsprekendheden die ervoor zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt doen.

Coulant is ICU-gecertificeerd.