Solliciteer

Description

Als projectcoördinator Operations & Logistiek ben je verantwoordelijk voor de veilige, operationele en technische uitvoering van de zonnestroom installaties bij woningbouwverenigingen en particuliere klanten. Je zorgt ervoor dat de installaties kwalitatief goed, veilig en tijdig  worden opgeleverd en bent oplossingsgericht waar nodig. Je waakt ervoor dat de werkzaamheden tegen de afgesproken tarieven en doorlooptijden plaatsvinden en heb je contact met woningbouwverenigingen, particuliere klanten, installatiebedrijven en monteurs. Daarnaast zorg je ervoor dat intern, van sales tot oplevering, op zijn plek valt. Je bent de spil tussen de afdelingen sales, planning, logistiek en service. Je maakt onderdeel uit van het operationeel campagne overleg, waarbij de lopende projecten operationeel besproken worden. Vervolgens ben je in staat structurele oplossingen om te zetten in processen en draagvlak te creëren bij de medewerkers. Veiligheid staat voorop bij KiesZon en als projectcoördinator draag je zorg voor een veilige werkomgeving.
 

Requirements

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met HBO werk -en denkniveau. Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van grote aantallen installatieopdrachten. Je hebt projectkennis achtergrond. Je kunt als geen ander multitasking en werken onder druk. Je bent operationeel ingesteld en kan dit vertalen naar processen. Je bent oplossingsgericht en klantvriendelijk. Je kan goed het gesprek aangaan en met diverse groeperingen omgaan. Je bent in staat de rust te bewaren binnen een hectische omgeving. Veiligheid zit in je DNA en bent in staat dit over te dragen naar derden.
 

Compensation benefits

  • Je komt te werken bij een jong en dynamisch bedrijf, onderdeel van de grootste, duurzame energieleverancier van Nederland, Greenchoice.
  • Je ontvang een marktconform salaris (tussen de €2400 en €3900 bruto per maand, afhankelijk van jaren werkervaring)
  • Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden.

Company description

KiesZon, sinds 2009 vormgever van de solar revolutie in Nederland, organiseert binnen een operationeel lease, dakhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en de exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor onder meer logistiek dienstverleners, vastgoedontwikkelaars en overheidsinstanties. Altijd werkend vanuit de kernwaarden partnership, daadkracht en vakmanschap. Zo zorgt KiesZon, dat in 2016 onderdeel werd van Greenchoice, ervoor dat de vrije zonne-energie die voor handen is ten volle benut wordt en dat organisaties die zoeken naar een duurzamere wijze van ondernemen volledig worden ontzorgd.
KiesZon is ook op de particuliere markt (B2C &B2B2C) actief. Daar realiseert zij residentiele zonnestroomsystemen en worden andere duurzame energieoplossingen, zoals warmtepompen, aangeboden. Jaarlijks worden zo’n 1500 particuliere Greenchoice zonnestroomsystemen opgeleverd door het KiesZon team uit Rosmalen.
Voor de afdeling B2C Operations zijn wij op zoek naar een Projectcoordinator Operations & Logistiek die zich kan richten op lopende en nieuwe projecten.
 

Contact information

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse? Reageer dan nu via de solliciteerbutton!

Jobalert

Blijf op de hoogte van ons actuele vacatureaanbod.
Coulant is ICU-gecertificeerd.