Forecast Officer

Ben jij in staat om overzicht in je werk te bewaren? Kan je snel schakelen? Werk je graag met data om analyses te maken? Ben je communicatief vaardig om op verschillende niveaus inhoudelijk te overleggen? Snap je hoe logistieke processen werken? Heb je commerciële voelsprieten om belangrijke afwegingen te maken? Sta je stevig in je schoenen en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan kom ik graag met je in contact.

Stock Controller / Project Engineer

Als fulltime stock controller/project engineer houd jij je bezig met, hoe kan het ook anders, de voorraad. Het bedrijf waar je voor werkt  ondersteunt internationale organisaties en overheden in hun streven om de gezondheid van mensen in landen met lage en middeninkomens te verbeteren .Dat doen zij door het leveren van medicijnen, medische producten en diensten.. En jij als stock controller/ project engineer gaat ervoor zorgen dat de leverbetrouwbaarheid en voorraadbetrouwbaarheid nu en in de toekomst optimaal is. 

Logistiek teamleider Woerden

Houd jij graag overzicht in een hectische omgeving? Ben jij een kei in organiseren en coördineren? Gaat je hart sneller kloppen van een logistieke omgeving? En ben je flexibel in werktijden? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om jouw nieuwe baan.

Coulant is ICU-gecertificeerd.