Transportcoördinator

Houd jij graag overzicht op alle transporten en planningen? Coördineer je graag werkzaamheden? Vind je zowel uitvoering als meedenken in verbetering leuk om te doen? Werk je nauwkeurig, ben je kwaliteitsbewust, heb je veel verantwoordelijkheid voor je werk en ben je klantgericht?

HBO Starter transport

Ben jij een stressbestendige starter met interesse in de transport sector? Beschik je over goede analytische vaardigheden en denk je graag in oplossingen? Beschik je daarnaast ook over een sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? En heb je als klap op de vuurpijl ook nog de drang om kwalitatief goed werk af te leveren? Lees dan snel verder want jij bent uitermate geschikt voor deze functie!

Supply Chain Manager

Heb jij overzicht in de totale supply Chain? Ben jij een sterke leidinggevende? Wil je werken binnen een internationale organisatie? Pas je naadloos binnen een no-nonsense werkomgeving? En heb je affiniteit met fashion of retail? 
 

Douane Declarant

Heb jij de basis- en vakopleiding tot Customs Specialist afgerond? En wil jij het geleerde in de praktijk brengen? Vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken waar je mee mag denken op processen te verbeteren? 

Douane Declarant / customs specialist

Ben jij een ervaren douane declarant die houdt van diversiteit en het leuk vindt om regelmatig van opdracht te wisselen? Die beschikt over veel kennis van de douanewet- en regelgeving? Die ervaring heeft met zowel import- als exportprocessen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een accurate manier van werken en een gezonde werkethos. Ben je als klap op de vuurpijl ook nog stressbestendig en proactief? 

Coulant is ICU-gecertificeerd.