Process Engineer

Denk jij ook altijd na over processen en hoe ze verbeterd kunnen worden? Dan ben jij de Logistiek Process Engineer die wij zoeken.

Jij herkent meteen dat ene proces wat efficiënter ingericht kan worden. Dit weet jij ook cijfermatig te onderbouwen, dat is tenslotte de beste manier om iets voor elkaar te krijgen. Daarnaast ben je van nature iemand die graag het voortouw neemt maar je bent ook zeker een people-person. In 2017 is onze opdrachtgever in het DC gestart met een LEAN werkwijze, jij weet met jouw kennis en enthousiasme over een LEAN werkwijze het DC naar het volgende niveau te tillen.

Logistiek teamleider Woerden

Houd jij graag overzicht in een hectische omgeving? Ben jij een kei in organiseren en coördineren? Gaat je hart sneller kloppen van een logistieke omgeving? En ben je flexibel in werktijden? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om jouw nieuwe baan.

Supply Chain Manager (vervuld)

In deze fulltime functie ben je tactisch en commercieel verantwoordelijk voor de resultaten en successen van de transportafdeling. Het is jouw taak om de inkomende transporten (via zee, lucht en douane) zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en geeft daarbij leiding aan drie medewerkers. Het betreft een functie waar je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. 

Coulant is ICU-gecertificeerd.