Meewerkend Teamleider Warehouse

Voor een van onze opdrachtgevers, een toonaangevend en bekend merk in de automotive, zijn wij op zoek naar een ervaren meewerkend teamleider. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil jij werken voor een bedrijf waarover je met trots kunt zeggen "daar werk ik"? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Meewerkend teamleider logistiek

Ben jij een meewerkend teamleider die alles op rolletjes laat lopen? Ben jij in staat om processen en procedures te verbeteren? Ben jij een motivator en begeleider voor je medewerkers? Werk je liever slimmer dan harder? Lees dan snel verder, want dit gaat wellicht over jouw nieuwe baan!
 

Transportplanner

Ben jij een ervaren transportplanner, op zoek naar een volgende stap in je carrière? Heb je ervaring met het plannen van transporten binnen Europa? Ben je communicatief vaardig, klantgericht en stressbestendig is? En beheers je daarnaast ook nog de Nederlandse en Engelse taal goed? Lees dan snel verder, want jij bent de ideale kandidaat voor deze functie!

Administratief logistiek medewerker

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratief medewerker met interesse in logistieke processen. In deze uitdagende functie ondersteun je het Customs team op administratief gebied. Je wordt ingezet voor het opstellen van dossiers, verwerken van douanedocumenten in het systeem en het controleren van facturen. Je doet er alles aan om de afdeling zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat alle processen door kunnen blijven lopen.
 

Productie planner

Ben jij een sterke persoonlijkheid met kennis van logistieke processen en weet je hoe je data om kan zetten tot een realistische voorraadprognose? Beschik je daarnaast ook over goede communicatieve vaardigheden, durf je initiatieven aan te dragen en denk je graag mee over het optimaliseren van de logistieke processen? Lees dan snel verder, want je past perfect bij het volgende functieprofiel!

Douane declarant

Ben jij op zoek naar een uitdagende en zelfstandige baan als douane declarant? Bij een leuk en bekend bedrijf in Eindhoven met veel mogelijkheden én een goed salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder, want dit gaat over jouw nieuwe baan!

Douane Declarant / customs specialist

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Customs Specialist / Douane Declarant die landelijk ingezet kan worden. Het is een super afwisselende job! Je wordt voor diverse douane processen ingezet zoals de import aangiftes of het classificeren van goederen. Je verzorgt alle douane aangiftes ter plekke en ondersteunt de klant bij tijd gelimiteerde douaneprojecten. De duur van jouw opdracht is afhankelijk van de situatie en wensen van de klant. Zo kan het zijn dat je tijdelijk wordt ingezet op basis van jouw expertise, ter ondersteuning van piekperiodes of ter vervanging van ziekte. Het is belangrijk dat je afwisseling in je werkzaamheden en werkplaats kunt waarderen. 

Coulant is ICU-gecertificeerd.