Meewerkend voorman productie

Herken je je in het motto "niet lullen, maar poetsen"? Vind je het fijn om jouw werkdag vroeg te beginnen (en dus op tijd klaar te zijn met werken)? Weet jij jouw team te motiveren? Hou je overzicht en weet je hoofd- van bijzaken te scheiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Supply Chain Manager Import textielbranche

In deze fulltime functie ben je tactisch en commercieel verantwoordelijk voor de resultaten en successen van de transportafdeling. Het is jouw taak om de inkomende transporten (via zee, lucht en douane) zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en geeft daarbij leiding aan drie medewerkers. Het betreft een functie waar je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder.

Expeditiemedewerker douane

Kun jij goed schakelen, heb je goede organisatorische vaardigheden en staat het belang van de klant bij jou altijd voorop? Zoek je een afwisselende baan waar je veel kunt leren en verantwoordelijk bent voor een belangrijk onderdeel van het proces? Wij zoeken naar de missende schakel voor een klein, hecht en groeiend team binnen een grote, bekende organisatie.

Junior teamleider logistiek

Ben jij die assistent teamleider of vervangend teamleider en wil je je graag ontwikkelen tot zelfstandig teamleider? De kans krijgen om te leren, groeien en ontwikkelen? Haal je er plezier uit om medewerkers te motiveren en te begeleiden? Wil jij processen en procedures verbeteren? Lees dan snel verder, want dit is jouw volgende baan.

Customs Specialist

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Customs Specialist / Douane Declarant die landelijk ingezet kan worden. Hierdoor is het een super afwisselende job! Je wordt voor diverse douane processen ingezet zoals de import aangiftes of het classificeren van goederen. Je verzorgt alle douane aangiftes ter plekke en ondersteunt de klant bij tijd gelimiteerde douaneprojecten. De duur van jouw opdracht is afhankelijk van de situatie en wensen van de klant. Zo kan het zijn dat je tijdelijk wordt ingezet op basis van jouw expertise, ter ondersteuning van piekperiodes of ter vervanging van ziekte. Het is belangrijk dat je afwisseling in je werkzaamheden en werkplaats kunt waarderen. 

Tactisch transportplanner

Ben jij een zeer ervaren transportplanner die toe is aan de volgende stap in zijn carrière? Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als tactisch / strategisch transportplanner bij een groot, internationaal transport- en distributiebedrijf in Utrecht waar je veel ruimte krijgt om jezelf op professioneel en persoonlijk niveau te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Teamleider logistiek

Ben jij een ervaren teamleider die alles op rolletjes laat lopen? Ben jij in staat om processen en procedures te verbeteren? Ben jij een motivator en begeleider voor je medewerkers? Werk jij liever slimmer dan harder? Lees dan snel verder, want dit gaat wellicht over jouw nieuwe baan.

Teamleider / meewerkend voorman

Herken je je in het motto "niet lullen, maar poetsen"? Vind je het fijn om jouw werkdag vroeg te beginnen (en dus op tijd klaar te zijn met werken)? Weet jij jouw team te motiveren én haal je er energie uit om jouw team naar een hoger niveau te tillen? Hou je overzicht en weet je hoofd- van bijzaken te scheiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Supervisor Logistics voor internationale dienstverlener

Als Supervisor Logistics ga je werken werken in een dynamische warehouse omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, aansturing en samenstelling van de afdeling in overleg met de Operations Manager en de Planner. Je laat met jouw enthousiasme het team optimaal presteren en krijgt energie van het verbeteren van processen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:Werkzaamheden bestaan o.a. uit: Het monitoren, bij- en aantsturen, coachen en beoordelen van jouw team van productiemedewerkers.Het bewaken van processen, kwaliteit, kwantiteit en continuïteit van de dienstverlening en de hoge kwaliteitseisen.Het onderhouden van contacten met exterenen.Het signaleren (en doorvoeren) van verbeterpunten met betrekking tot nieuwe werkwijzen…

Coulant is lid van de ABU en is ICU-gecertificeerd.