Wij vinden transparantie belangrijk. Transparantie in werkwijze en in tarieven. Zo is het altijd vooraf duidelijk waar u aan toe bent als Coulant voor u en uw organisatie aan de slag gaat. U kunt kiezen voor verschillende samenwerkingsvormen, met verschillende bijbehorende tarieven:

Werving & selectie met garantie

Wij gaan voor u op zoek naar de allerbeste kandidaten voor uw vacature(s) en verzorgen de volledige screening. Als wij de perfecte kandidaat hebben gevonden en hij of zij voor uw bedrijf aan de slag gaat, verzorgen wij een uitgebreid begeleidingstraject. Dat bestaat o.a. uit een uitgebreide maandelijkse evaluatie met de kandidaat en elke twee maanden een uitgebreide evaluatie met u als opdrachtgever, de kandidaat en Coulant. Een ander voordeel van werving & selectie met garantie is dat u het bemiddelingstarief voor de kandidaat in 12 maandelijkse termijnen betaalt. Als de bemiddelde kandidaat binnen 12 maanden stopt met zijn of haar werkzaamheden, vervalt hiermee ook meteen uw betalingsverplichting. Ongeacht de reden van stoppen van de kandidaat.

Werving & selectie ‘no cure no pay’

Wij gaan voor u op zoek naar de allerbeste kandidaten voor uw vacature(s). Daarvoor gebruiken wij o.a. ons zeer uitgebreide netwerk, adverteren wij op diverse kanalen en plaatsen wij de vacature op Indeed. Ook verzorgen wij de gehele screening, waardoor u alleen kandidaten op gesprek krijgt die al uitgebreid door ons zijn gescreend. U betaalt ons in een keer de totale werving- en selectiefee als de kandidaat van uw keuze aan het werk gaat voor uw bedrijf.

Werving & selectie exclusief

Werving & selectie is gelijk aan werving & selectie op basis van ‘no cure no pay’ zoals hierboven beschreven. Dit is een stuk voordeliger voor u, aangezien wij bij werving & selectie exclusief als enige externe partij voor u op zoek naar kandidaten. Exclusief dus. Wij bespreken graag met u welke vorm het best bij u en uw bedrijf past. Neem daarvoor contact op met een van onze vestigingen. Voor wij op zoek gaan naar het allerbeste talent voor uw vacature(s), bespreken wij met u op welk salarisniveau een functie is ingeschaald. Het tarief dat wij berekenen wordt gebaseerd op het (bruto) jaarsalaris (inclusief emolumenten). Dit tarief geldt zowel voor fulltime als parttime functies.

Tarieven werving & selectie

Werving & selectie Tarief no cure no pay Tarief exclusief Tarief exclusief 3 > vacatures op jaarbasis
Standaard 25% 23% 21%
Met garantie 30% 28% 26%

Klik hier voor de rekenvoorbeelden van onze tarieven.

Coulant is ICU-gecertificeerd.