Premium Detachering

Premium Detachering is een unieke vorm van dienstverlening. Het wederzijdse doel van deze vorm van detachering is toe te werken naar een vast dienstverband. Coulant werft en selecteert de beste match voor jouw vacature. Het eerste jaar is deze professional in dienst van Coulant en werkt de kandidaat gedetacheerd bij jouw organisatie. De gehele detacheringsperiode krijgt de medewerker van ons de persoonlijke begeleiding die nodig is om versneld optimaal te functioneren.

Premium Detachering

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière in de sales of de logistiek en wil je de zekerheid van een vaste baan? Dan heeft Coulant voor jou de perfecte formule: Premium Detachering.

Hoe het werkt?

Jij komt een jaar lang tegen een marktconform salaris bij Coulant in dienst. Vervolgens detacheren wij jou bij een premium werkgever die als doel heeft jou na een jaar een vast contract aan te bieden.

Gedurende het hele jaar werken we samen toe naar jouw vast dienstverband. Hierbij kan je vanaf de eerste dag rekenen op persoonlijke begeleiding vanuit Coulant. Wij monitoren continu jouw prestaties en ontwikkelmogelijkheden zodat jij in je nieuwe functie optimaal tot je recht komt. Via ons à la carte menu heb je keuze uit verschillende vormen van coaching en training gericht op persoonlijke en professionele groei. Voorbeelden hiervan zijn timemanagement, gesprekstechnieken en verkooptraining. Gaat alles naar wens? Dan kan je na een jaar rekenen op een vast contract van jouw werkgever.

 

Neem contact op

Wat zijn de voordelen?

      Zekerheid – Je weet wie je aanneemt

Coulant werft en selecteert met zorg de meest geschikte kandidaat, onder andere door gebruik te maken van Human Profiling en diverse tests (zoals Persoonlijke Profiel Analyses en psychologische tests). Als opdrachtgever heb je een jaar de tijd om te beoordelen of de professional daadwerkelijk de gewenste toegevoegde waarde biedt voor jouw organisatie. Je weet precies waar je aan toe bent. Tevreden? Na een jaar kun je hem in vaste dienst nemen zonder bijkomende kosten.

  Gemak – Coulant traint en begeleidt

The best man for the job: Coulant maakt er werk van. Gedurende de gehele detacheringsperiode is jouw persoonlijke Coulant consultant verantwoordelijk voor de monitoring en intensieve begeleiding van de medewerker. Wij ontwikkelen een introductieprogramma op maat en bieden gedurende het gehele traject à la carte ondersteuning op het gebied van vakinhoudelijke ontwikkeling, training en persoonlijke groei.

  Productiviteit – De medewerker presteert eerder en beter

Dankzij de intensieve begeleiding voelt de medewerker zich sneller thuis in de organisatie en vindt hij gemakkelijker zijn weg. Hierdoor wordt de inwerkperiode verkort. Maar dat is nog niet alles. Wie goed in zijn vel zit, komt beter tot zijn recht, is loyaal en presteert beter. Onze formule zorgt, naast een snellere inzetbaarheid, ook voor een aantoonbaar hogere productiviteit van de nieuwe arbeidskracht.

  Besparing – Lagere kosten, hoger rendement

Een besparing is snel gerealiseerd door te kiezen voor premium detachering.  Allereerst doordat de medewerker al snel volwaardig meedraait in de organisatie. Bovendien blijkt dat dankzij onze zorgvuldige selectie en intensieve begeleiding de kans op voortijdige beëindiging en tussentijds uitval tot een minimum wordt beperkt.

Wie zijn de kandidaten?

Premium Detachering betekent werving, selectie en bemiddeling van gemotiveerde specialisten op het gebied van Sales en Logistiek. Starters en professionals op hbo en wo niveau met plezier in hun werk en hart voor het vak. Direct inzetbaar voor uiteenlopende vacatures op het gebied van (account)management, sales, customer service, logistiek, planning, inkoop en voorraadbeheer.

Wat zijn de risico’s?

Als opdrachtgever loop je geen enkel risico. De medewerker is immers in dienst bij Coulant. Verloning, verzekering, uitval, verzuim, begeleiding, coaching; wij nemen het allemaal voor onze rekening. Het enige dat je hoeft te doen is genieten van jouw nieuwe arbeidskracht. En voldoet deze ondanks alle inzet toch niet aan de verwachtingen? Geen probleem. Wij werken met een opzegtermijn van slechts één kalendermaand.

fasen-groot

Meer informatie?

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van Premium Detachering voor jouw organisatie?
Wij onderzoeken graag samen de mogelijkheden. Neem contact met ons op via:

Of maak een afspraak met een van onze consultants voor een persoonlijk advies.

Coulant is ICU-gecertificeerd.