Naast focus, geloven wij ook in transparantie. Zo is het altijd vooraf duidelijk waar u aan toe bent. Hieronder vindt u diverse voorbeelden van samenwerkingsvormen en bijbehorende tarieven. 

 

  • Werving & Selectie met garantie

Wij gaan voor u op zoek naar de allerbeste kandidaten voor uw vacature(s) en verzorgen de volledige screening. Als wij de perfecte kandidaat hebben gevonden en hij of zij voor uw bedrijf aan de slag gaat, verzorgen wij een uitgebreid begeleidingstraject. Dat bestaat o.a. uit een uitgebreide maandelijkse evaluatie met de kandidaat en elke twee maanden een uitgebreide evaluatie met u als opdrachtgever, de kandidaat en Coulant. Bij Werving & Selectie met garantie betaalt u het bemiddelingstarief voor de kandidaat in 12 maandelijkse termijnen. Als de bemiddelde kandidaat onverhoopt binnen deze 12 maanden stopt met zijn of haar werkzaamheden, vervalt hiermee ook meteen uw betalingsverplichting. Ongeacht de reden van stoppen van de kandidaat.

  • Werving & Selectie ‘no cure no pay’

Wij gaan voor u op zoek naar de allerbeste kandidaten voor uw vacature(s). Daarvoor gebruiken wij o.a. ons zeer uitgebreide netwerk, adverteren wij op diverse kanalen en plaatsen wij de vacature op Indeed. Ook verzorgen wij de gehele screening, waardoor u alleen kandidaten op gesprek krijgt die al uitgebreid door ons zijn gescreend. U betaalt ons in een keer de totale werving- en selectiefee als de kandidaat van uw keuze aan het werk gaat voor uw bedrijf.

  • Werving & Selectie exclusief

Deze vorm van Werving & Selectie is gelijk aan werving & selectie op basis van ‘no cure no pay’ zoals hierboven beschreven. Dit is een stuk voordeliger voor u, aangezien bij werving & selectie Coulant als enige externe partij voor u op zoek naar kandidaten. Exclusief dus.

 

Wij bespreken graag met u welke vorm het beste bij u en uw organisatie past. Neem daarvoor  contact met ons op.

Voor wij op zoek gaan naar het allerbeste talent voor uw vacature, bespreken wij met u op welk salarisniveau een functie is ingeschaald. Het tarief dat wij berekenen is gebaseerd op het (bruto) jaarsalaris en geldt zowel voor fulltime als parttime functies.

Tarieven werving & selectie

Werving & selectie Tarief no cure no pay Tarief exclusief Tarief exclusief 3 > vacatures op jaarbasis
Standaard 25% 23% 21%
Met garantie 30% 28% 26%

 

Klik hier voor de rekenvoorbeelden van onze tarieven.

 

  • Detachering

Detachering kan interessant zijn voor een zorgeloze samenwerking en vanwege ziekte risicovermijding, verlengde proeftijd, projectduur, meer zekerheid dan uitzenden voor uw organisatie en de medewerker. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven in een persoonlijk gesprek. 

 

Coulant,  voor Logistieke Professionals

Een flink aantal opdrachtgevers is u al voorgegaan en hebben ons gevraagd hun vacature(s) in te vullen. Hun ervaringen leest u hier.

Coulant is ICU-gecertificeerd.