Gegarandeerd goed werk

De perfecte match. Dat is waar we het allemaal voor doen. Tevreden opdrachtgevers én tevreden kandidaten; ook op de lange termijn. Goed werk leveren betekent dat wij onze kandidaten zorgvuldig selecteren. Wij screenen op kennis en vaardigheden, maar ook op potentie en drijfveren. Want alleen professionals met net dat beetje extra worden toegelaten tot de talentpool van Coulant.

Wij bespreken uitgebreid met jou waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je ècht enthousiast van wordt. In een persoonlijk gesprek en met professionele tools zoals Human Profiling, PPA (Persoonlijke Profiel Analyse), psychologische tests, functiegerelateerde kennis- en vaardigheden tests e.d.

Uitzicht op vast dienstverband

De succesformule van Coulant; daar worden we allemaal beter van. Onze opdrachtgevers geven ons gemiddeld een dikke 8. Fijn voor ons, maar ook voor onze kandidaten. Wist je dat zeker 75% van onze kandidaten uitzicht heeft op een vast dienstverband? Flex, met de zekerheid van vast, daaraan hechten wij bij Coulant grote waarde. Mooi voorbeeld hiervan zijn onze bijzondere vormen van dienstverlening: Premium Detachering en CareerPlanner. In deze formule kom je bij Coulant in dienst en werk je met training en begeleiding op maat toe naar een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

 

Lees meer >

Oog voor jouw ontwikkeling

Wij maken ons sterk voor jouw carrière. Natuurlijk zet jij je voor de volle 100% in, maar daarbij kan je aan alle kanten rekenen op onze ondersteuning. Zo heb je bij Coulant je vaste aanspreekpunt. Een persoonlijke consultant, die jou begeleidt bij vragen over je werk, je ontwikkeling en je werkgever. Vanaf de allereerste dag trekken jullie samen op om van jouw loopbaan een succes te maken.

Of het nu gaat om een vlot inwerktraject, coaching, loopbaanadvies, een individuele training of gewoon een goed gesprek: Coulant staat garant voor begeleiding op maat.

Coulant is lid van de ABU en is ICU-gecertificeerd.