Phoenix is gespecialiseerd in opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Sinds 2012 werkt Phoenix samen met Coulant. Marieke van Kernebeek, office manager van Phoenix vertelt:

“Mijn kennismaking met Coulant was met recht wat je noemt een ‘onverwacht genoegen’. Ik liep op een ochtend langs het secretariaat en vroeg of er nog iets zoets te snoepen viel. Precies op dat moment belde Aernout van der Schaaf aan met een brede glimlach op zijn gezicht. In zijn handen had hij mijn favoriete taart! Gewonnen met een zomeractie.

“Ik had mij geen betere flexkracht kunnen wensen. Inmiddels hebben wij haar een vast dienstverband aangeboden.”

Toen een van onze collega’s langdurig ziek werd, benaderde ik Coulant. Aernout kwam direct en wist precies waar het ons om ging. Samen zijn we uitgebreid gaan zitten om een profiel te schetsen van de perfecte kandidaat. Je moet van goeden huize komen om bij Phoenix te werken. De opleidingen zijn vaak intens en onze cursisten hebben allemaal hun eigen verhaal. Het is de kunst om voor iedereen een warme en veilige omgeving te creëren. Aandacht voor de ander, goed kunnen luisteren en je bewust zijn van je communicatie. Allemaal kwaliteiten die bij ons essentieel zijn. We zochten een professionele kracht met voldoende levenservaring. Iemand die van aanpakken weet en toch de nodige rust uitstraalt. Door de rake vragen van Aernout en samen continu op zoek te gaan naar de achterliggende waarden, kreeg ik een heel helder beeld van de ideale kandidaat voor Phoenix.

“Al na een paar dagen lagen er een paar passende cv’s op mijn bureau.”

Tot mijn verrassing lag al na een paar dagen een aantal passende cv’s op mijn bureau. In mijn ogen waren er twee gelijkwaardige kandidaten, beiden prima geschikt. Een keuze maken was lastig, maar Aernout gaf mij goed gefundeerd advies. In de roos, dat is inmiddels wel bewezen. Ik had mij geen betere flexkracht kunnen wensen. De dame in kwestie heeft nu bij ons een vaste aanstelling. Ze werkt in een nieuwe functie samen met een collega aan de verdere professionalisering van onze eigen uitgeverij van boeken en lesmateriaal.

Werken met Coulant vind ik bijzonder prettig. Zeker omdat ik al jaren met dezelfde adviseur kan schakelen. Voor mij is Aernout de verpersoonlijking van Coulant.”

 

Coulant, sterk in Sales en Logistiek

Wij kunnen ook uw organisatie helpen aan een ervaren HBO- of WO-professional. Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie over de werkwijze van Coulant.

Coulant is ICU-gecertificeerd.