Oog voor jouw ontwikkeling

Wij maken ons sterk voor jouw carrière. Natuurlijk zet jij je voor de volle 100% in, maar daarbij kan je aan alle kanten rekenen op onze ondersteuning. Zo heb je bij Coulant je vaste aanspreekpunt. Een persoonlijke consultant, die jou begeleidt bij vragen over je werk, je ontwikkeling en je werkgever. Vanaf de allereerste dag trekken jullie samen op om van jouw loopbaan een succes te maken.

Gegarandeerd goed werk

De perfecte match. Dat is waar we het allemaal voor doen. Tevreden opdrachtgevers én tevreden kandidaten; ook op de lange termijn. Goed werk leveren betekent dat wij onze kandidaten zorgvuldig selecteren. Wij screenen op kennis en vaardigheden, maar ook op potentie en drijfveren. Want alleen professionals met net dat beetje extra worden toegelaten tot de talentpool van Coulant.

Wij bespreken uitgebreid met jou waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je ècht enthousiast van wordt. In een persoonlijk gesprek en met professionele tools zoals Human Profiling, PPA (Persoonlijke Profiel Analyse), psychologische tests, functiegerelateerde kennis- en vaardigheden tests e.d.

 

Meer weten?

Wil je direct meer informatie over wat Coulant voor jou als kandidaat of voor jullie als bedrijf kan betekenen?

 

Bel dan naar 088-5000 700

of laat hier jouw gegevens achter om teruggebeld te worden.

 

Coulant is ICU-gecertificeerd.