Wij zijn Coulant

Een carrière in sales of logistiek? Bij Coulant zit je gebeiteld. Een dynamisch familiebedrijf met al 25 jaar ervaring in Werving & Selectie en Detachering. Wij kennen de markt als onze broekzak. Interessante opdrachtgevers, mooie vacatures en kandidaten om trots op te zijn. Het echte werk. Om dat mogelijk te maken hebben we veel in huis en dat delen we graag met je. Samen maken wij van jouw loopbaan een carrière.

De kracht van aandacht

Wat aandacht krijgt, groeit en bloeit. En aandacht hebben we bij Coulant volop. Aandacht voor ons werk. Aandacht voor jou. Voor wie je bent, waar je goed in bent en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En als we echt álles van je weten? Dan vinden we jouw perfecte baan. Werk waarvan jij gelukkig wordt. Waar je kunt laten zien wat je in huis hebt en waar jij je verder kunt ontwikkelen. En onze opdrachtgevers? Die plukken daar de vruchten van. Net als jij.

 

Ben jij een HBO-er of WO-er met ervaring in sales of logistiek? Dan maken wij ons sterk voor jouw carrière. Natuurlijk zet jij je voor de volle 100% in, maar daarbij kan je aan alle kanten rekenen op onze ondersteuning. Zo heb je bij Coulant je vaste aanspreekpunt. Een persoonlijke consultant, die jou begeleidt bij vragen over je werk, je ontwikkeling en je werkgever. Vanaf de allereerste dag trekken jullie samen op om van jouw loopbaan een succes te maken. Of het nu gaat om een vlot inwerktraject, coaching, loopbaanadvies, een individuele training of gewoon een goed gesprek: Coulant staat garant voor begeleiding op maat.

 

Wij bespreken graag uitgebreid met jou waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je ècht enthousiast van wordt. In een persoonlijk gesprek en met professionele toolsEn ben jij dan dé perfecte match? Dan is een vast dienstverband of premium detachering bij onze opdrachtgever niet meer dan logisch.

Vacatures

Ben jij een professional in sales of logistiek die alles uit zichzelf wil halen en zelfs nog een beetje meer?
Bekijk hier ons uitgelichte aanbod of BEKIJK ALLE VACATURES.

Consultant recruitment en sales

 • Sales
 • HBO
 • Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een hele gave baan in een gezellig team met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief? Wij zijn voor het Coulant team in Eindhoven op zoek naar een nieuwe collega!…

Distributie- en containerplanner

 • Logistiek
 • HBO
 • Zuid-Holland

Houd jij graag overzicht op alle transporten en planningen? Coördineer je graag werkzaamheden? Vind je zowel uitvoering als meedenken in verbetering leuk om te doen? Werk je nauwkeurig, ben je kwaliteitsbewust, heb je veel verantwoordelijkheid…

Accountmanager B2B

 • Sales
 • HBO
 • Utrecht

Als Accountmanager ben je het gezicht van Kyocera PBT Fasteners bij bestaande klanten. Het is jouw taak om de relaties te onderhouden, te versterken en onze dienstverlening uit te bouwen. Ben je commercieel, resultaatgericht en…

Logistiek administratief medewerker

 • Logistiek
 • MBO
 • Utrecht

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van de ritregistratie van 40-45 vrachtwagens en chauffeurs. Vanuit de planning word je gevoed met chauffeursmappen met alle papieren administratie. Je verwerkt vrachtbrieven, palletbonnen, gewerkte…

Werkwijze en tarieven

Wij vinden transparantie belangrijk. Transparantie in werkwijze en in tarieven. Zo is het altijd vooraf duidelijk waar u aan toe bent als Coulant voor u en uw organisatie aan de slag gaat. U kunt kiezen voor verschillende samenwerkingsvormen, met verschillende bijbehorende tarieven:

Werving & selectie met garantie

Wij gaan voor u op zoek naar de allerbeste kandidaten voor uw vacature(s) en verzorgen de volledige screening. Als wij de perfecte kandidaat hebben gevonden en hij of zij voor uw bedrijf aan de slag gaat, verzorgen wij een uitgebreid begeleidingstraject. Dat bestaat o.a. uit een uitgebreide maandelijkse evaluatie met de kandidaat en elke twee maanden een uitgebreide evaluatie met u als opdrachtgever, de kandidaat en Coulant. Een ander voordeel van werving & selectie met garantie is dat u het bemiddelingstarief voor de kandidaat in 12 maandelijkse termijnen betaalt. Als de bemiddelde kandidaat binnen 12 maanden stopt met zijn of haar werkzaamheden, vervalt hiermee ook meteen uw betalingsverplichting. Ongeacht de reden van stoppen van de kandidaat.

Werving & selectie ‘no cure no pay’

Wij gaan voor u op zoek naar de allerbeste kandidaten voor uw vacature(s). Daarvoor gebruiken wij o.a. ons zeer uitgebreide netwerk, adverteren wij op diverse kanalen en plaatsen wij de vacature op Indeed. Ook verzorgen wij de gehele screening, waardoor u alleen kandidaten op gesprek krijgt die al uitgebreid door ons zijn gescreend. U betaalt ons in een keer de totale werving- en selectiefee als de kandidaat van uw keuze aan het werk gaat voor uw bedrijf.

Werving & selectie exclusief

Werving & selectie is gelijk aan werving & selectie op basis van ‘no cure no pay’ zoals hierboven beschreven. Dit is een stuk voordeliger voor u, aangezien wij bij werving & selectie exclusief als enige externe partij voor u op zoek naar kandidaten. Exclusief dus. Wij bespreken graag met u welke vorm het best bij u en uw bedrijf past. Neem daarvoor contact op met een van onze vestigingen. Voor wij op zoek gaan naar het allerbeste talent voor uw vacature(s), bespreken wij met u op welk salarisniveau een functie is ingeschaald. Het tarief dat wij berekenen wordt gebaseerd op het (bruto) jaarsalaris (inclusief emolumenten). Dit tarief geldt zowel voor fulltime als parttime functies.

Tarieven werving & selectie

Werving & selectie Tarief no cure no pay Tarief exclusief Tarief exclusief 3 > vacatures op jaarbasis
Standaard 25% 23% 21%
Met garantie 30% 28% 26%

Klik hier voor de rekenvoorbeelden van onze tarieven.

Anderen over Coulant

De perfecte match betekent een gelukkige medewerker, een tevreden opdrachtgever en een enthousiaste consultant. Dát is waar we het allemaal voor doen. En dat lukt verrassend vaak. Stuk voor stuk mooie ervaringen die we graag met je delen. Dan hoor je het eens van een ander.

 

 

Onze medewerkers

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Coulant je kan bieden? Onze medewerkers vertellen je graag alles.

Nieuws

Werken in sales of logistiek betekent elke dag nieuwe ontwikkelingen en verrassende uitdagingen. Altijd op de hoogte blijven? Volg hier onze nieuwsberichten, interviews en blogs.

27/03/18

Verbeter je sales skills in 5 minuten

Of je nou werkt in de sales of in een andere branche, vroeg of laat moeten we voor ons werk allemaal wel eens iets verkopen, zoals een goed idee of jezelf (waarom heb jij recht op die salarisverhoging). Goede sales skills komen dus altijd van pas. Het kan daarom zeker geen kwaad deze te blijven […]

05/04/18

Vastgoed en logistiek; een mooie combinatie

Een steeds groter aantal investeerders zoekt zijn heil in het logistieke vastgoed. Logistiek en vastgoed zijn beiden booming business. Daarmee vormen ze een zeer aantrekkelijke combinatie, die de moeite waard is om in te investeren. Maar wat speelt er zoal op dit gebied? In de Nederlandse en Duitse logistieke vastgoedsector is al een tijd sprake […]

Contact

Heb je interesse in een vacature of wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij Coulant? Bel onze adviseurs van de vestiging bij jou in de buurt. Wil je liever teruggebeld worden? Laat hier je gegevens achter.

Coulant is ICU-gecertificeerd.